Je pred nami predposledná mesačná challenge roku 2020 a je taká predvianočná? :) Aspoň  na mňa tak nápisovo pôsobí. Chcela som napísať že je široká a jednoduchá, ale už som zistila že vždy keď si to myslím tak emaily začínajú slovami, že ste sa zapojili. Tak nič písať nejdem a rovno vám prezradím, čo vás tento mesiac čaká, nech to zhodnotíte vy. :)

 

Téma: Teplo domova

   

Zadanie:   Vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme. Projekt musí obsahovať kraft papier

Ako tému pojmete je na vás. Či už pre vás znamená teplo domova krb, objatie, rodinu... téma je široká a môžete ju pojať po svojom. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

      

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.11.2020 s predmetom CHALLENGE NOVEMBER

      

Výhra:
 
- sada papierov We are family 15,2x15,2 cm
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
 
  Stále platí, že kto sa zapojí do všetkých challenge počas roka, na konci dostane špeciálny diplom a prekvapenie :) 
 
     
Projekt pre inšpiráciu: 
 
  Ako inšpiráciu som si pre vás vytvorila dve pohľadnice. Podmienku kraft papiera som splnila v rámci pozadia, vystrihla som obdĺžnik, kraje prešla ničičom a nalepila na základ pohľadnice
  
  K téme Teplo domova som si vystrihla niekoľko obrázkov, ohník pre to teplúčko a knihy, pretože zakukliť sa do deky s knižkou v ruke je taká domáca pohoda. Blížia sa Vianoce tak som ich pojala vianočne a doplnila pár obrázkami darčekov a lepenkových vločiek, posledný putoval embossovaný nápis Veselé Vianoce a Kúzelné Vianoce. 
challenge
 
  Už teraz sa tešíme na vaše prevedenie. :)
Majte krásne dni ♥
 
yka