Každý rok v tomto čase mi napadne, že vo februári je Valentín. A každý rok sa v challenge tejto téme vyhnem. :D Tento rok som si ale povedala, že prečo nie, tému lásky môžeme nejako pojať. :)

  

Téma: Láska na prírodno

 

Zadanie

   

  - vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme

 - projekt má mať romantickú tému, prírodné prvky a aspoň jedno srdiečko

 - farby a všetko ostatné je na vás

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 28. 02. 2022 s predmetom CHALLENGE FEBRUAR 2022

  

Výhra:
kniha-hosti
  
  • pečiatky 
  • kovové samolepiace odznaky
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

   

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

   

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

 

Projekt pre inšpiráciu:

 

  Pri výbere materiálu k môjmu projektu, som mala hneď jasno. Keďže v čase vymýšľania challenge dorazila nová sada od Paper Heaven - Zlota dama, siahla som po nej. Lepenku som oblepila kraft papierom, použila papier Zlota dama 05 a krásny lepenkový výrez kvetinový rámik. Naň som vystrihla z papiera Zlota dama kvietky a všetko zlepila. Napokon som celý albumček zviazala Cinchom.  

kniha-hosti
 
kniha-hosti
  
kniha-hosti
  
 
   Keďže mi pri tvorení zostal papier a mala som to už rozložené všetko, nakoniec som zlepila ešte jednu knihu hostí z rovnakých papierov :) 
kniha-hosti
 
  Tešíme sa na vaše projekty. Majte krásne dni ♥
   
yka