Prehupli sme sa do druhej polovice letných prázdnin a pri téme leta zostaneme aj pri našej augustovej challenge. 

  

Téma: Pri vode

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme Pri vode
  • je jedno či sa jedná o jazerá, bazény, more, pokojne aj nafukovací bazénik pre deti či pes v kaluži :)

   

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.8.2021 s predmetom CHALLENGE AUGUST 2021

  

Výhra:
  • vyrezávacia šablóna - veľryba
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

 

Aj keď som nebola pri mori celé roky, mám veľmi rada papiere s letnou témou. Už dlho som sa pozerala po Beyond the sea sade od P13 a táto challenge mi dala krásny dôvod konečne papiere rozstrihať. Samozrejme ako po prvom som siahla po vystrihovacom papieri nech sa trochu vybúrim s nožničkami. :)

 

Základ letného albumu tvorí A5 lepenka obalená papierom Ultimate Scrap nr.25. Na ozdobenie som využila vystrihnuté letné vzory, časť som podlepila penovou páskou pre 3D efekt. Doplnila som svorku brads a nápis Album a titulka bola hotová. Všetko som zviazala viazacím strojom, trochu tupovačom prešla okraje nech dostanú hnedý nádych a album bol na svete. 

 
challenge
  
challenge
  
challenge
  
Majte krásne letné dni a my sa už teraz tešíme na vaše projekty. ♥
 
yka